Wagenparkbeheer - BrevoVans

Ga naar de inhoud

BrevoVans ontzorgt u volledig in het beheer van uw wagenpark!

Of u nu om 1 auto of een groot wagenpark gaat...BrevoVans Wagenparkbeheer helpt elk bedrijf bij het beheren van het wagenpark.
BrevoVans Wagenparkbeheer helpt elk bedrijf bij het beheren van het wagenpark. Wij hebben meer dan 30 jaar kennis en ervaring in de automotive. Of het nu gaat om personenauto’s, bedrijfswagens of Trucks. Alle expertise hebben wij in huis om u goed en eerlijk te adviseren.
BrevoVans biedt het wagenparkbeheer aan op basis van een abonnement en daarmee maken wij het uitbesteden van het Wagenparkbeheer voor u laagdrempelig en betaalbaar.

Wat kunt u van ons verwachten?

Inkoop         
Het inkopen van voertuigen is vakwerk. BrevoVans heeft de vakkennis een uitgebreid netwerk, waardoor wij extra voordelig voor u kunnen inkopen.

Advies          
Wij adviseren u bij de aanschaf van een voertuig dat het beste bij uw behoefte past. Ook op het gebied van lease hebben wij een uitgebreid netwerk, waardoor wij u het beste en voordeligste lease product kunnen aanbieden.

Beheer         
Het operationeel beheer, waaronder sturing bij onderhoud en reparaties. Hierdoor houden wij voor u de operationele kosten zo laag mogelijk.

Controle       
Wij controleren voor u de uitvoering van uw wagenpark, bijvoorbeeld controle op de uitvoering van het leasecontract, de kilometerkostprijs, etc. Door deze controles bent u verzekerd dat u goed zit.

Meer weten?
Neem contact met ons om te praten over de mogelijkheden van aanschaf, leasing en/of wagenparkbeheer.


BrevoVans B.V. | Transportweg 24 | 2421 LS Nieuwkoop | info@brevovans.nl | 06 - 1700 1300  
© 2022/2023 M media productions
Terug naar de inhoud