Belettering & Reclame - BrevoVans

Ga naar de inhoud

Van alleen cijfers & letters tot en met totale wrap!
Voor ons is niets te gek! En wij hebben voor alles een oplossing op maat!Uw nieuwe bedrijfswagen een plaatje?
Wij zijn van mening dat de buitenkant van de bedrijfswagen het helemaal compleet maakt, waar u dus jarenlang profijt van kan hebben.

Waarom autobelettering?
Uw bedrijfswagen voorzien van autobelettering is een slimme keuze om professioneel voor de dag te komen. Echter, het biedt nog een groter voordeel: reclame.

Een bedrijfswagen die voorzien is van autobelettering zorgt ervoor dat u actief uw doelgroep bereikt. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat u met autobelettering gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand heeft. U vergaart dus zo'n 2 miljoen impressies op jaarbasis. De juiste autobelettering kan uw bedrijf dus een enorme toestroom aan nieuwe klanten bieden.

En dit alles voor een relatief kleine, eenmalige investering.

Autobelettering in alle combinaties
Om het design van uw bedrijfswagen af te laten spatten, maakt het niet uit welk type auto u heeft. Wij leveren autobelettering volledig op maat. Dit betekent dat wij rekening houden met de vorm van de wagen, de plaatsing van de ramen en het afplakken van de ramen met speciale folie. Met autobelettering kunt u kiezen uit een mooi design inclusief uw logo, kleuren(combinaties) en het gebruik van een slogan.

Met onze ruime ervaring in bedrijfswageninrichting kunnen wij zowel het ontwerp van uw autobelettering, de productie als het daadwerkelijk bestickeren voor u verzorgen.


BrevoVans B.V. | Transportweg 24 | 2421 LS Nieuwkoop | info@brevovans.nl | 06 - 1700 1300  
© 2022/2023 M media productions
Terug naar de inhoud