Operational Lease, alle zaken rondom uw bedrijfswagen in één keer goed geregeld via Brevo Vans - BrevoVans

Ga naar de inhoud

Lease oplossingen voor uw bedrijfswagen
Zorgeloos op weg met uw bedrijfswagen!Operational Lease
Brevo Vans brengt in samenwerking met All About Lease vraag en aanbod van nieuw af te sluiten leasecontracten bij elkaar door middel van De Leaseveiling®. Een uniek concept! Het concept voorziet door middel van een internetveiling in de scherpste leaseprijs zonder concessies te doen aan voorwaarden en service.  Dit in tegenstelling tot veel internet leasemaatschappijen die op basis van uitgeklede voorwaarden direct een leaseprijs calculeren. De internetveiling neemt maximaal 3 werkdagen in beslag.

Samen met u stellen wij uw auto samen en nemen wij uw leasewensen door.
U bepaalt zelf hoe u uw leasecontract wil aflsuiten, denk hierbij aan:
– Looptijd en jaarkilometrage
– Hoogte eigen risico per schadegeval
– Vervangend vervoer
– Winterbanden
– Brandstofpas

Wat is een operational lease?
Een operational lease is een leasevorm waarbij de kredietverstrekker of lessor een deel van de economische eigendom behoudt door zelf in te staan voor het onderhoud van het voorwerp. Hiermee vermijdt de lessor het risico dat deze wel heeft bij financiële leasing. Daarbij kan een meer dan normale waardevermindering van het voorwerp optreden door gebrek aan onderhoud door de kredietnemer of lessee. De lessee krijgt het genot van het goed en het risico ligt nu aan zijn kant: een vermindering van het genoten voordeel door gebrek aan zorgen van de lessor. Daarvoor kunnen clausules van schadevergoeding ingebouwd worden. Dit is de meest traditionele vorm van leasing en lijkt op huur. Het grootste verschil tussen operationele leasing en huur is dat er bij de eerste een aankoopoptie is. De looptijd bij operationele leasing is kort vergeleken met de economische levensduur. Daardoor is de opbrengst van de huurgelden kleiner dan het investeringsbedrag. Dat betekent dat het economisch risico na afloop van de lease voor de lessor is. Het risico wordt daarmee gedeeld tussen de lessor en lessee, wat gunstig is voor de laatste.

Wat is een full operational lease?
Een full operational lease is een compleet leaseproduct, waarin vaak alle kosten in de maandtermijn zitten verwerkt. Te denken valt onder andere aan brandstofkosten (voorschot), onderhoud, verzekering, wegenbelasting en een eventuele winterbanden regeling.

Wat zijn de grootste voordelen van een operational lease?
De grootste voordelen zijn dat het een zorgeloos en helder product is (alles inbegrepen), behoud van liquiditeit (u hoeft geen grote investering te doen), u kunt altijd in een mooie, nieuwe auto rijden en u zult nooit voor verrassingen komen te staan.

_____
Wij staan u graag te woord
_____

Mocht het antwoord op uw vraag niet tussen de meest gestelde vragen staan, neemt u dan contact op.
BrevoVans B.V. | Transportweg 24 | 2421 LS Nieuwkoop | info@brevovans.nl | 06 - 1700 1300  
© 2022/2023 M media productions
Terug naar de inhoud