Lease - BrevoVans

Ga naar de inhoud

Lease oplossingen voor uw bedrijfswagen
Zorgeloos op weg met uw bedrijfswagen!Brevo Vans werkt samen met onafhankelijke intermediairs
en is dus niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank of financieringsmaatschappij. Hierdoor zijn wij in staat om samen met onze partners alle in de markt voorhanden zijnde producten aan te bieden tegen zeer gunstige condities.

Financial Lease
Bij ons kunt u terecht voor zakelijke financiering van een bedrijfsauto, een aanhanger, een oplegger, een machine of een ander object. Maar wilt u daarvoor het liefst geen beroep doen op uw liquiditeit, dan is financial lease een passend product voor u.
Financial lease is een aflopend krediet met het object als onderpand, met een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Een verantwoorde, aantrekkelijke en transparante manier van financieren.

Bij financial lease kunt u zelfs vaak kiezen voor een lagere maandtermijn door een slottermijn. U kunt verder direct gebruik maken van de afschrijvingsmogelijkheden, zoals investeringsaftrek en andere fiscale regelingen, u bent immers vanaf het begin economisch eigenaar. Als u de hele lening heeft afgelost, wordt u ook juridisch eigenaar.Operational Lease
Brevo Vans brengt in samenwerking met All About Lease vraag en aanbod van nieuw af te sluiten leasecontracten bij elkaar door middel van De Leaseveiling®. Een uniek concept! Het concept voorziet door middel van een internetveiling in de scherpste leaseprijs zonder concessies te doen aan voorwaarden en service.  Dit in tegenstelling tot veel internet leasemaatschappijen die op basis van uitgeklede voorwaarden direct een leaseprijs calculeren. De internetveiling neemt maximaal 3 werkdagen in beslag.

Samen met u stellen wij uw auto samen en nemen wij uw leasewensen door.
U bepaalt zelf hoe u uw leasecontract wil aflsuiten, denk hierbij aan:
– Looptijd en jaarkilometrage
– Hoogte eigen risico per schadegeval
– Vervangend vervoer
– Winterbanden
– BrandstofpasBrevoVans B.V. | Transportweg 24 | 2421 LS Nieuwkoop | info@brevovans.nl | 06 - 1700 1300  
© 2022/2023 M media productions
Terug naar de inhoud